Office 365 - Microsoft 365

Uw vertrouwde kantoorsoftware, maar dan slimmer in de cloud!

 
 
 
office365
microsoft 365
windows 10

Wat is Office 365?

Office 365 is een abonnementsservice in de cloud die de beste hulpprogramma’s samenbrengt voor de manier waarop mensen tegenwoordig werken. Door best-in-class apps zoals Excel en Outlook te combineren met krachtige cloudservices zoals OneDrive en Microsoft Teams, kan iedereen op elk apparaat van alles maken en delen dankzij Office 365.

 
 

Wat zijn de verschillen tussen Office 365 en Microsoft 365?

Microsoft 365 Business combineert de productiviteit van Office 365 met geavanceerde security en device management. M365 bevat O365 Business Premium, met al zijn applicaties en features, maar voegt daar nog een aantal extra diensten aan toe, nl. meer geavanceerde security functies, en (mobile) device management.

Ook interessant om te weten: Windows 10 is inbegrepen in Microsoft 365 Business. Ondersteunde professionele Windows-versies kunnen gratis geüpgrade worden naar Windows 10 Business, waardoor alle toestellen van de mogelijkheden van M365 Business kunnen profiteren.

 
 
 
 

Met de Microsoft 365 cloud oplossingen heeft u in veel gevallen geen eigen lokale server meer nodig, waardoor u significant kan besparen en het beheer sterk vereenvoudigd wordt. Indien u nog wel lokale opslag nodig hebt kan dit eenvoudig worden opgelost door een NAS te plaatsen. Deze NAS kan dan synchroniseren met de cloudopslag, waardoor u steeds overal aan uw data kan, en op kantoor zelfs als uw internetverbinding uitvalt!

 
 
 
 
 
 
 
 
synology

Office 365 - Microsoft 365

 
Share